google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Directeur gemeentelijke academie voor muziek, woord en dans

Toelichting

De gemeentelijke academie voor muziek, woord en dans behoort tot het officieel gesubsidieerd onderwijs. Het gemeentebestuur van Wemmel treedt op als inrichtende macht.

De academie biedt de studierichtingen muziek, woordkunst-drama en dans aan en is een openbare instelling waar cursisten, ongeacht hun levensopvatting, hun filosofische overtuiging of sociaaleconomische achtergrond maximaal hun artistieke talenten kunnen ontplooien. De academie staat voor kwalitatief, creatief en inspirerend kunstonderwijs en is een belangrijke hefboom voor persoonlijke ontwikkeling. Naast de onderwijsopdracht bouwt de academie mee aan het sociaalculturele leven in Wemmel.

Organisatie

Wemmel is een dynamisch lokaal bestuur, gelegen in de groene rand rond Brussel, waar het aangenaam en gemoedelijk is om te wonen en te werken en dit met respect voor iedereen. We garanderen een klantgerichte dienstverlening en streven naar een open dialoog met eenieder.

Functieinhoud

• Als directeur sta je aan het hoofd van de gemeentelijke academie voor muziek, woord en dans van Wemmel. Je geeft vorm aan het uitvoeren en bijsturen van het artistiek-pedagogisch project.
• Je waakt over de kwaliteit van het geboden onderwijs en stuurt bij waar nodig.
• Je leidt en begeleidt het personeel om met een bekwaam en gemotiveerd team de doelstellingen van de academie te realiseren.
• Je verzekert een goede communicatie en samenwerking met alle stakeholders (het gemeentebestuur, de leerlingen, de ouders, de ondersteunende partners).

Functieprofiel

• Je bent een gedreven en enthousiaste persoon die een grote affiniteit heeft voor podiumkunsten (muziek, woord en dans).
• Je kunt toekomstgericht denken. Je hebt oog voor ontwikkelingen en innovaties binnen het deeltijds kunstonderwijs.
• Je kunt veranderingsprocessen sturen en begeleiden.

Aanbod

  • Een voltijdse (20/20) statutaire aanstelling na een gunstige proefperiode van 2 schooljaren
  • Een wedde op basis van het barema voor de directeur (afhankelijk van jouw diploma val je onder een bepaald barema, nl. weddeschaal 711 of weddeschaal 546)
  • Een fietsvergoeding (0,35 euro/km)
  • Volledige terugbetaling openbaar vervoer
  • Laptop en gsm met abonnement

Selectieprocedure

Solliciteer online via onze website, of stuur alle nodige documenten (inschrijvingsformulier, CV, motivatiebrief, diploma, kopie van bekwaamheidsbewijs, uittreksel uit het strafregister - model 596.2) ten laatste op 24 november 2024 door naar personeelsdienst@wemmel.be of naar Gemeentebestuur Wemmel - personeelsdienst, Dr. H. Folletlaan 28, 1780 Wemmel.
! Opgelet: het volledige sollicitatieproces (inclusief selectieproeven) verloopt uitsluitend in het Nederlands.

Bijkomende informatie over de functie, ons aanbod en de selectieprocedure vind je terug in de informatiebundel.
Wens je meer inlichtingen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact op met de personeelsdienst via personeelsdienst@wemmel.be of via 02/462 17 42.
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je terecht bij Gerard De Clercq, directeur gemeentelijke academie Wemmel via gerard.declercq@academiewemmel.be of via 0474/85 77 29.

Locatie

Wemmel

Publicatiedatum

15.10.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close