google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Teamcoach burgerzaken

Werken voor Groep Dilbeek is bouwen aan de toekomst. Elke dag kan jij het verschil maken voor de burger, je collega’s en jezelf!  We verwelkomen je bij Burger& Omgeving waar de teams wonen & ondernemen, burgerzaken en openbare ruimte klanten proactief & met enthousiasme verder helpen.  Je zal ervaren dat elk van ons een impact heeft op onze dienstverlening en dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en anderen te inspireren. Gaan we er samen voor?

Dankzij jou en je team wordt elke burger klantgericht geholpen. Je coacht en inspireert je team.

Toelichting

A1-A3 – contractueel – onbepaalde duur – voltijds

Organisatie

Het team burgerzaken staat dagelijks klaar voor elke Dilbeekse burger met een diverse dienstverlening. Het team bestaat vandaag uit drie “subteams”, bevolking, burgerlijke stand en vreemdelingen, die zeer nauw met elkaar samenwerken. Het team bestaat uit een 20-tal medewerkers (administratieve medewerkers en deskundigen) die een klantgerichte, efficiënte en proactieve dienstverlening aan de Dilbeekse burger garanderen.

Functieinhoud

  • Als teamcoach zorg je samen met het team voor de optimalisatie van de dagelijkse processen. Je focus ligt daarbij op digitalisering en klantvriendelijkheid.
  • Je toont interesse en leest je in in de materie van burgerzaken. Je volgt de nieuwe trends en houdt rekening met het wettelijk kader. Bij overlappende thema’s verruim je het perspectief en zet je de deskundigen mee op weg. Je inspireert en begeleidt hen ook in de aanpak en uitwerking van projecten.
  • Samen met de andere teamcoaches, partners en directeur maak je deel uit van het kader van Burger & omgeving en bouw je als stroomteam mee aan de ontwikkeling van je teams. Je volgt samen de realisatie op van de vooropgestelde doelstellingen uit het meerjarenplan van Dilbeek. Je analyseert nieuwe behoeften en zet strategische doelstellingen uit voor de stroom Burger & omgeving.
  • Netwerken binnen en buiten Groep Dilbeek is de sleutel tot succes.
  • Mensen coachen geeft je energie. Je motiveert, inspireert, faciliteert en leidt het team burgerzaken. Dit doe je in nauwe samenwerking met de 3 deskundigen van het team, die inhoudelijk de administratieve medewerkers omkaderen.
  • Als teamcoach zorg je zowel voor de ontwikkeling en dynamiek van het volledige team als voor feedback en groei van de individuele medewerkers. Zo werk je samen met team burgerzaken aan een aangename en motiverende werkomgeving waar de burger centraal staat.

Functieprofiel

Herken jij je in dit profiel? Dan ben jij misschien de collega die we zoeken!

  • Interesse in de materie van burgerzaken en affiniteit met het omgaan met regelgeving en procedures.
  • Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van een team, het leiden en begeleiden van projecten. Je beschikt over minimum 2 jaar relevante ervaring (bvb leidinggevend, projectcoördinatie, coaching) die je ook voldoende toelicht in je cv/sollicitatiebrief.
  • Je focust op resultaten en oplossingen.
  • Je bent vertrouwd met methodes rond feedback, faciliteren en coachen.
  • Je krijgt energie van samenwerken en weet hoe je mensen actief betrekt en activeert.
  • Je bent overtuigd van de principes van de innovatieve arbeidsorganisatie.
  • Je hebt een masterdiploma of een einddiploma van het hoger onderwijs van het lange type of daarmee gelijkgesteld onderwijs OF je hebt een bachelorsdiploma en dan kan je deelnemen aan de selectieprocedure mits slagen in een capaciteitsproef.

Herken jij jezelf in onze bouwstenen?

  • Groei : Waarin ga jij groeien? Je bent iemand die de kansen om je te ontwikkelen met beide handen vastgrijpt. Je houdt ervan om anderen te inspireren.
  • Openheid: Toon jij ook je echt zelf? Je bloeit open in een warme cultuur vol vertrouwen. Je durft de zaken te benoemen en je maakt vlot verbinding met andere mensen.
  • Eenvoud: Waar heb jij impact op? Je kickt op efficiëntie en laat onnodige ballast achterwege. Je pakt de problemen vast en richt je op de essentie.
  • Moed: Durf jij? Je durft risico’s nemen, je durft fouten maken en je leert hieruit. Je gaat steeds dat stapje verder en houdt ervan om te schitteren.
  • Focus: Ken jij het plan? Je bent een doelgerichte persoon en je houdt je focus op de prioriteiten. Je neemt met veel eigenaarschap je rol op.
  • Samenwerking: Gaan we er samen voor? Je maakt steeds de reflex ‘wie moet ik betrekken?’, en je bent er rotsvast van overtuigd: samen bereiken we meer!

Aanbod

Daarom kies jij voor Groep Dilbeek

Door jouw job bij Groep Dilbeek, bij Burger & Omgeving maak je echt het verschil bij de burger, onze klant. Jouw job heeft impact en een zichtbaar resultaat in het leven van onze burger. Wij zijn bovendien een innovatieve gemeente en kunnen jou dus een nieuwe manier van werken aanbieden: zelfsturende teams, veel autonomie en de kans om je job zelf uit te bouwen. We geven jou ruimte om jezelf te ontwikkelen; opleidingen volgen en inspiratie zoeken, is een evidentie bij ons. Als kers op de taart kan dit alles in een goede balans werk-privé, met mogelijkheid tot telewerken. Ter plekke werken kan uiteraard ook, en dit in een aangenaam werkkader, in het mooie centrum van de gemeente Dilbeek.

We bieden jou een voltijds contract, en een job met loonschaal A1-A3, met een loon tussen € 3.841 en € 6.536 bruto/maand afhankelijk van je relevante werkervaring. Bij 5 jaar relevante ervaring is je salaris bvb 4.470€ bruto/maand.

Ook maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer en een tweede pensioenpijler… wordt voor jou voorzien. Binnenkort kan je ook via Groep Dilbeek een fiets leasen om naar het werk te komen!

Werken voor Groep Dilbeek is niet alleen heel fijn, het levert ook het voordeel op om als personeelslid te genieten aan voordelige tarieven van ons rijke vrijetijdsaanbod.

Selectieprocedure

Interesse?

Gaan we er samen voor ? Neem nu de volgende stappen:

Druk dan op de knop “solliciteren” in je scherm. We kijken er naar uit om je kandidatuur met een motivatiebrief, je cv, een kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 – niet ouder dan 3 maanden) te ontvangen ten laatste op 2 oktober 2024.

Heb je een bachelor diploma? Dan zal je eerst een online capaciteitsproef worden toegestuurd tussen 8 en 11 oktober 2024. Ben je hiervoor geslaagd, dan kan je deelnemen aan de procedure zoals hieronder omschreven.

Kandidaten die aan alle voorwaarden voldoen, kunnen deelnemen aan de selectieprocedure met de volgende stappen:

  • Een motivatie-interview op 16 of 18 oktober 2024.
  • Een assessment tussen 21 oktober en 31 oktober 2024.
  • Een schriftelijke proef met aansluitend een presentatie en interview op 6 november 2024.

Je dient in elk onderdeel te slagen om deel te nemen aan de volgende stap.

Interesse en nieuwsgierig om je toekomstige collega’s te ontmoeten? We vertellen je graag meer tijdens een informele kennismaking op 26 september 2024 tussen 18u tot 20u in de Kasteelhoeve (de Heetveldelaan 4, Dilbeek, ingang “De Maalderij”, op de 2de verdieping). Op voorhand inschrijven hoeft niet, loop gerust binnen, doorlopend tussen 18u en 20u.

Bij vragen kan je contact nemen met Bram Van Der Plas, directeur Burger & omgeving, GSM 0496/12.83.17 of bram.vanderplas@dilbeek.be

Meer weten? www.werkenvoordilbeek.be

Locatie

Dilbeek

Publicatiedatum

03.09.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close