google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Directeur gemeentelijke basisschool

Toelichting

Lokaal Bestuur Kapelle-op-den-Bos is voor haar gemeentelijke basisschool GEBASKA op zoek naar een :

DIRECTEUR GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
(wervingsprocedure met een wervingsreserve van 3 jaar)

Organisatie

Lokaal bestuur Kapelle-op-den-Bos

Functieinhoud

De gemeentelijke basisschool Gebaska telt 3 vestigingen (Het Kiezeltje, De Kei en ’t Mulderke) waarvan je als directeur aan het roer zal staan. Je zal instaan voor de optimale dagelijkse werking met het oog op het behalen van de doelstellingen conform het pedagogisch project, de leerplannen en het schoolwerkplan. Je zal het gemeentelijk onderwijsbeleid voor wat betreft het basisonderwijs voorbereiden, adviseren en uitvoeren. Je geeft uitvoering aan de reglementaire bepalingen en bewaakt hierbij de kwaliteit binnen de onderwijsinstelling. Je geeft rechtstreeks leiding aan het gemeentelijk onderwijs- en het onderwijzend personeel en rapporteert aan de algemeen directeur. Tenslotte ben je de sleutelfiguur in zowel interne als externe communicatie.

Functieprofiel

Jouw doel is een school waar kinderen zich goed voelen en waar leerkrachten het beste van zichzelf geven. Je hebt een ‘grow mindset’ en kan dat overbrengen op de teamleden. Als coach kan je mensen motiveren en inspireren.

Om te kunnen deelnemen aan deze procedure dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

· In vast verband benoemd zijn, in het onderwijs of in de centra in één van de wervings-, selectie- of bevorderingsambten voor ten minste een halve opdracht in hoofdambt.

· Op de uiterste inschrijvingsdatum een dienstanciënniteit van minstens 10 jaar verworven hebben als lid van het personeel van het kleuter-, lager, basisonderwijs of lager secundair onderwijs voorafgaand aan de aanstelling in het ambt van directeur.

· Van onberispelijk gedrag zijn, alsook de politieke en burgerlijke rechten genieten - te staven met een uittreksel uit het strafregister (model 596.2).

Aanbod

Een voltijdse functie van directeur gemeentelijk basisonderwijs. De vaste benoeming wordt voorafgegaan door een aanstelling op proef van 2 jaar.

Er wordt ook een werfreserve aangelegd voor deze functie. Informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je hier: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/je-salarisschaal-wat-en-hoe

Fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, voordelen via GSD-V.

Selectieprocedure

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je je samen met ons inzetten voor het beste onderwijs?

We verwachten jouw kandidatuur via het digitale sollicitatieformulier op de gemeentelijke website www.kapelle-op-den-bos.be/vacatures uiterlijk op 13/08/2024.

Vergeet zeker niet om ons je motivatiebrief, je CV, een bewijs van jouw vaste benoeming en dienstanciënniteit en een uittreksel uit het strafregister (model 596) te bezorgen.

Je kunt de thuisopdracht voltooien tussen 20 en 26 augustus 2024. De mondelinge proef zal naar verwachting plaatsvinden op woensdag 4 september 2024.

Locatie

Kapelle-op-den-Bos

Publicatiedatum

03.07.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close