google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Polyvalent vakman / vakvrouw gebouwen (metser-diender) D1-D3

Toelichting

Het lokaal bestuur is op zoek naar een polyvalent vakman of vakvrouw gebouwen (metser - diender)

  • met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur,
  • in voltijds dienstverband (38/38 uur),
  • met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.
  • TWEEDE OPROEP

Organisatie

Bij het lokaal bestuur Rijkevorsel werk je voor een landelijke en bruisende gemeente. Met onze collega's zorgen we er mee voor dat het voor de meer dan 12 500 inwoners aangenaam wonen is in Rijkevorsel.

Functieinhoud

Als vakman/vakvrouw gebouwen word je ingezet voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden (o.a. metselen, bekisten, betonneren,…) aan de openbare gebouwen in ondersteuning van de vakverantwoordelijke (metser).

Daarnaast word je mee ingeschakeld voor andere taken m.b.t. het onderhoud en het beheer van gemeentelijke gebouwen en wegen.

Functieprofiel

Je bent een veelzijdig vakman/vakvrouw met een goede kennis van ruwbouw. Je toont een grote betrokkenheid bij het werk en kunt taken verzorgd en correct afwerken.

Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je moet slagen voor de selectieprocedure.

Aanbod

Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (38/38 uur), met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, ... kun je downloaden op www.rijkevorsel.be/vacature.

Selectieprocedure

Om een geldige kandidatuur in te dienen bezorg je je sollicitatiebrief en CV, een uittreksel uit het strafregister en een kopie van je rijbewijs B aan de personeelsdienst ten laatste op 10 september 2024.

Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geef deze af tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst, t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Molenstraat 5 (Klooster) te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.

Locatie

Rijkevorsel

Publicatiedatum

25.06.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close