Selectiebureaus overheid

 

Lijst van selectiebureaus die werken voor de overheid –  update: 05 02 2016

Personeelsselectie assessment psychotechnisch onderzoek

 

 

Mens(en)werk:

Mens(en)werk is een HR-adviesbureau dat zich exclusief richt naar de publiek sector. Het bureau is ontstaan uit Deloitte Human Capital.
Mens(en)werk werkt met ervaren consultants (20 jaar ervaring in gemeenten en ocmw’s) en gedegen psychologen. Ondanks de hoge kwaliteit bieden wij betaalbare formules aan.
Mens(en)werk beschikt over specifieke aangepaste testings (o.a. competentietest voor niveau C, assessments voor A en B-niveau, niveau- en capaciteitsproef op niveau A en B).
Werkgebied: gans Vlaanderen.

Mensenwerk vof, Aaigemdorp 8, 9420 Erpe-Mere /
Koning Albertlaan 131-9000 Gent
emensenwerk@e-mensenwerk.be
www.e-mensenwerk.be  – contact: 0495 36 65 06

Monitor Personeelsadvies

Monitor heeft zich op korte tijd geprofileerd tot een betrouwbare partner voor de lokale besturen. Elke opdracht wordt ondersteund door een in eigen beheer ontwikkeld systeem. Dankzij een snelle, accurate en transparante rapportering blijven zowel kandidaat als opdrachtgever perfect op de hoogte.
Specialisatie: werving (‘search’) van knelpuntberoepen, assessments voor hogere functies.

Monitor Personeelsadvies
Brouwerslaan 29 l 2110 Wijnegem l t.: +32 (0)3 475 12 51 l f.: +32 (0)3 475 13 64
Hendrik Van Veldekesingel 150 l 3500 Hasselt l t.: +32 (0)11 870 865 l f.: +32 (0)11 870 801 privacy policy l info@monitor.be l home l Fr

 

Ascento

Ascento adviseert reeds jarenlang lokale overheden bij het uitbouwen van een professioneel Human Resources Management:

• Rekrutering & Selectie (assessment center, psychotechnische screening, organisatie van examens,…)
• Talent & Prestatiemanagement (competentiemanagement, evaluatiesystemen, teamcoaching, 360° feedback, opleidingen, functiebeschrijvingen, HR-audit,…)
• Heroriëntering & Outplacement
Meer informatie vindt u op www.ascento.be

t-groep NV | Stationsstraat 120 | 2800 Mechelen | www.t-groep.be

 

Randstad Professionals

Voor een brede waaier van overheidsorganisaties op nationaal, gewestelijk, provinciaal en lokaal niveau is Randstad Professionals vaste vertrouwenspartner voor het uitwerken van aanwervings- en bevorderingsexamens of het uitvoeren van assessments.

Speciaal voor de openbare sector beschikt Randstad Professionals over een team van gespecialiseerde consultants en een instrumentarium dat is aangepast aan de vereisten van de publieke sector. Dat stelt ons in staat om, op maat van elk bestuur, projecten te organiseren met respect voor het administratieve kader waarbinnen moet worden gewerkt.

Kwaliteit
Randstad Professionals is lid van Federgon en bezit het Q*For kwaliteitslabel.

Randstad Professionals – Access Building – Keizer Karellaan 586 bus 8 – 1082 Brussel
www.randstadprofessionals.be

http://www.randstadprofessionals.be

 

Securex HR Consulting is exclusief gespecialiseerd in rekrutering en selectie van HR-medewerkers – en dit zowel voor vaste indiensttreding als door middel van outsourcing om een HR-team tijdelijk te verrijken met een gedreven en ervaren consultant.
Door middel van een grondige functie- en omgevingsanalyse wordt een specifiek functieprofiel opgesteld.  Als HR-specialist pur sang kan Securex beroep doen op een zeer uitgebreid netwerk en een ruime databank met snel inzetbare HR-experts.  Dankzij de holistische benadering van de kandidaten en een uitgebreid assessment, wordt het juiste HR-talent geselecteerd dat past bij de organisatiecultuur en uit het juiste hout gesneden is.
Heeft u eerder een tijdelijke ondersteuning nodig om een operationele nood op te vangen of behoefte aan een expert die HR-processen structureel analyseert, herwerkt en/of implementeert?  De Securex-consultants zijn inzetbaar op elk niveau van de organisatie in volgende kennisdomeinen: 
– Rekrutering, Selectie en Assessment
– Learning & Development
– Payroll & Reward
– HR Projects & Strategy
– Surveys
– Outplacement & Career Management 

Voor meer informatie: http://www.securex.be/nl/publieke-sector/consulting/

 

CC Select
CC Select werd in 2008 opgericht als gespecialiseerde organisatie op het vlak van selectie en evaluaties. CC Select begeleidt besturen bij de organisatie van hun selecties en het afnemen van psycho technische proeven en assessments. CC Select is gegroeid uit CC Consult. We adviseren en ondersteunen sinds 1996 gemeenten, OCMW’s , instellingen uit de gezondheidszorg en social profit organisaties bij het uitwerken van een degelijk en werkbaar personeelsbeleid, met respect voor hun eigenheid. Ons team bestaat uit een mix van mensen die op verscheidene domeinen “hun strepen” verdiend hebben.
Vliegvelddreef 9
1082 Sint-Agatha-Berchem
Tel: 02 467 35 40
Fax: 02 363 15 21
E-mail: info@ccselect.be
www.ccselect.be

 

Hudson
Hudson Public is de eerste privépartner van de overheid in België op het vlak van HR dienstverlening. Wij zijn zowel actief op het vlak van rekruteringen als assessment en development centers, coaching en organisatieontwikkeling. Ons toegewijd team van specialisten kent de specificiteiten van de sector: de gedetailleerde aanbestedingen, de te volgen procedures, enz. Wij hebben een gedegen ervaring opgebouwd binnen zowel lokale als centrale besturen, op federaal en regionaal niveau, binnen overheidsbedrijven en binnen de zorgsector. Dankzij onze stiptheid, ons respect voor methodologieën en onze objectiviteit zijn wij dé HR-referentie voor deze sector.
Hudson
Moutstraat 56
9000 Gent 
www.hudson.com
www.jobs.hudson.com

hrs.government@hudson.com

 

Vandelanotte Talent Management
Een organisatie zonder geschikte mensen behaalt niet de gewenste resultaten.
Dat klinkt logisch, maar is in de praktijk niet altijd zo vanzelfsprekend.
Vandelanotte Talent Management helpt u bij het aantrekken van de juiste mensen, het selecteren van de perfecte kandidaat, en bij het investeren in kennis en talent van uw huidige medewerkers. U heeft de keuze uit een modulaire aanpak of een meer geïntegreerde methode. Alles op maat van uw gewenste resultaat.
Met onze onafhankelijke, objectieve inbreng bieden wij een dubbele toegevoegde waarde voor medewerker én bedrijfsleiding.

Vandelanotte Talent Management, President Kennedypark 1a, 8500 Kortrijk
056 42 81 32
veerle.cool@vdl.be
www.vandelanotte.be

 

 

Cross International NV

Met kantoren in Brussel, Gent en Warschau is Cross International al sinds 2001 één van de toonaangevende executive search en HR Services kantoren in België met activiteiten in diverse sectoren in binnen- en buitenland en met ervaring in verschillende lokale en regionale overheden.
Cross International biedt :
– Talent en executive search voor het invullen van de vacatures die in uw organisatie het verschil maken
– Recruitment process outsourcing voor het ondersteunen en versterken van uw rekruteringsproces
– HR Expert services : assessment en development centers, strategische HR support, HR audits, change management
Cross International heeft ervaring met deze diensten bij diverse overheidsorganisaties, de gezondheidszorg, sociale woningmaatschappijen, social profitorganisaties, e.d.m. zodat wij steeds kunnen inspelen op de specifieke behoeften en kenmerken van de openbare sector. Uiteraard beschikken wij dan ook over juiste ervaring om correct om te gaan met aanbestedingen, offerteaanvragen, gunningsprocedures, enz. .
Cross Internationale heeft kwaliteitslabels van Federgon en Q*For.

Mail uw vragen naar info@crossint.eu of bel ons voor een afspraak op +32 (0) 2 609 58 70.
Cross International – Generaal Wahislaan 17, 1030 Brussel

 

Motmans & Partners

Motmans & Partners* heeft een zeer ruime ervaring met instroom, doorstroom en uitstroom in de publieke sector en geeft hierdoor vakkundig advies aan mensen en organisaties op cruciale momenten in hun evolutie. We kijken daarbij zowel naar het individu als naar de context. Immers: pas als al deze elementen naadloos op elkaar inspelen, wordt er vooruitgang geboekt. We kunnen dit doen omdat we zelf niet in vakjes denken maar een integrale aanpak kunnen voorstellen die uw mensen en uw organisatie duurzaam verder zal brengen. Dit doen we met de inzet van een ervaren en gepassioneerd team met een full engagement voor elke klant en opdracht. Door kwalitatieve partnerships met gespecialiseerde en erkende partijen ontzorgen wij een klant en geven wij een oplossing voor elk HR-vraagstuk.
Samengevat: “We connect talent, we build people, we make structures work!”
*Vanaf 1 januari 2016 ging Katena een volledige “verbinding” aan met Motmans & Partners

Motmans & partners
bert.debruyne@motmansenpartners.be
Herkenrodesingel 8D/4.02
3500 Hasselt
011 30 35 00

Vaartdijk 93 bus 4
2800 Mechelen
015 63 86 80

www.motmansenpartners.be